Faktori dallues i Albwings

Albawings është e angazhuar për të siguruar fluturimet më të lira në dhe nga Shqipëria dhe Italia, duke ofruar një shërbim të paharrueshëm gjatë gjithë udhetimit.

Albawings aktualisht punëson rreth 100 njerëz të talentuar dhe dinamike.Shumica e tyre kanë përvojë të gjerë në industrinë e turizmit dhe të linjave ajrore. Kudo qofte;si në mbikëqyrjen e operacioneve të fluturimit, duke ndihmuar klientët në telefon, ose duke mbajtur pasagjerët tanë të sigurt në bord, gjithmonë është një profesionist i kualifikuar që kujdeset për gjithçka.

Aktualisht nuk ka vende të lira pune, por ju jeni gjithmonë të mirëpritur të dërgoni një aplikim në çdo kohë.Apliko .