Udhëtimi në Grup

Jeni duke kërkuar një ofertë tunduese?

Për të përfituar nga shërbimi i grupit duhet të jeni 12 ose më shumë persona.

Ne e dimë sa e vështirë mund të jetë për të bërë plane në grup, por fatmirësisht jemi ketu per ju.

Po organizoni një udhëtim për miqtë, familjen , biznesin tuaj apo udhëtim turistik dhe kërkoni një ofertë tunduese për grupin tuaj? Mos shkoni më larg. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të organizoni një udhëtim në grup të paharrueshëm.

Mos hezitoni të na kontaktoni!

Ku dëshironi të shkoni?

Opsioni 2:

Orari udhëtimit

Numri i udhëtarëve (duhet të jetë 12 ose më shumë)

Informacion mbi Akomodimin

OFERTA AKOMODIMIT

Kërkesa të veçanta

BUS

Informacioni për Grupin