Kontakto me ne


Gjeni përgjigjet tuaja këtu.

Mund të shikoni dhe bëni rezervimin tuaj onlinë këtu.

Shërbimi ndaj klientit është i hapur 12-orë në ditë, 7 ditë në javë. A keni ndonjë pyetje apo shqëtësim? Lutemi të plotësoni formularin më poshtë dhe në do t'ju përgjigjemi. Ne e vlerësojmë durimin tuaj dhe presim të dëgjojmë nga ju.